8 Eylül 2012 Cumartesi

Dun aksam odamizda cay partisi verdigimiz icin cok memnunum lan. Yeni iki tane Türk cocuk geldi Erciyes Universitesinden. Onlarla tanisip muğabbet ettik. Yeni tanistigim her insana sordugum soruyu kendilerine de yonelttim: "Coldplay dinler misin? 19 eylulde Varşova'daki konsere benimle gelir misin?"
Orhun arkadasimiz tipik bir basak burcu erkegi. 20 kilo bagaj hakki olmasina ragmen kayak malzemelerini yaninda getirmeden rahat edemeyecegi icin 30 kiloyu gecmis. Duzgun esortmanlari, markali saati, terlikleri, elinde termosu, iphone'u ve marlborasiyla cikageldi odamiza. Cocuk surekli banyodan yeni cikmis huzurlulugunda lan cok garip. Neyse, bu arkadasimiz Coldplay'i cok sevdigini ve bu kadar yakina gelmisken kacirmak istemedigini soyledi bana. Sonra UP FIVE yaptik. Cunku bu beni mutlu etti. Cunku hicbi konsere yalniz gitmedim su ana kadar ve gecenin bi vakti konserden cikip tek basima hosteli bulmaya calismak istemiyordum.
Gonul isterdi ki bu efsanevi konserde yanimda cidden olmasi gereken kisiler olsun.. Ama sonucta canim da sagolsun yani.

Daha sonra cay partimizin sirin ismi Sharunas ile Game of Thrones soylesisi yapmaya basladik ve birden kendimi tum ingilizce vocabulary'mle Sibel Kekilli'nin porno yildizi olarak anilmamasi gerektigini savunurken yakaladim. Ama bildigin savasiyorum yani. Unfair dedim. She's talented dedim. Sonunda banene lan dedim. None of my business dedim.

Cay partimizin onuru bir sise rose sarapla kirlendi. Gecenin sonunu yine Amy Winehouse'un olumune uzulerek ve Görkem'e bol bol kufrederek getirdim.

Degisik bi ruya gordum. Vilnius gezisinde tanistigim Mantas yer aliyordu icinde. Acik bufe olan bir davetteymisiz ve Mantas hayati boyunca hic yaprak sarmasi yememis. Hemen nasil yenilecegini ogretiyormusum. Sohbet falan ediyormusuz. Sonra bu davetin zengin kuzenimin nisan toreni oldugunu farkediyormusum. Peki Mantas'in orada isi neymis? Davet etmisim. Pekala. Zengin kuzenim nisanlik elbisesi icinde bana gelip kulagima hamile oldugunu soyluyormus. Kiz mi erkek mi diyormusum. Ne bileyim diyormus. KİZ OLSUN LAN diyormusum.
Sonra bol bol ananas ve portakal yiyerek ruyayi sonlandirdim galiba.

Sonuc: BİBİLİK İC GUDULERİM GİT GİDE KUVVETLENİYOR!!

Osman'i, Bilge'yi, Sena'yi, Reyyan'i, Duygu'yu, Melih'i teek tek cok ozledim lan. Melike de ekimde donuyormus amerikadan neyse ki. Tam denk gelicez onunla da.

Bir daha uzaklara gideceksem hatirlayayim da önce tüm özleyeceklerimi öldüreyim, işim daha kolay olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder