6 Eylül 2012 Perşembe

Virgin Suicides

3 gündür hastaneye gidip bebek diyeti hazirliyoruz. Bibi olacagim icin verilen bilgileri sünger gibi emüklüyorum. Hocamiz cok tatli, gecen gun markette gorup pahali diye alamadigimiz cikolatalardan ikram etti.
Bu sabah kalktigimizda havada gunes parliyordu. Buna guvenip eteklendik. Hastane yolunda ancak korku filmlerinde olacak sekilde cok ani bicimde bulutlar tepemizde toparlandi ve yagmuruyla bizi dövdü. Yagmurda kucuk eteklerle ve ince bluzlerle sekerken 3 aydan sonra ancak bugun gercek birer kuzeyli olabildigimizi dusundum.

Hastaneye geldigimizde Ezgi'nin yumurtaliklarindaki kist agrisi soguk yuzunden iyice atarlanmisti. Bu nedenle rica edip hemen kadin dogumda randevu ayarladik. Ultrasonla muayeneden sonra "bottom" muayene isteyen doktor'a ezgi'nin "virgin" durumlarindan bahsettigimizde yuzundeki "SERIOUSLY?!" ifadesi baya uzulmesine neden oldu.. "DOGRU ERKEGİ ARİYORUM TAMAM Mİ :((" demek zorunda hissetti kizcagiz kendini..

Elinde supurgeyle gece gunduz temizlik yapan gürbüz yan oda arkadasimizi en son dunku erasmus partisinde sahnede sevisirken birakmistik sabah yine elinde supurgesiyle bulduk galiba hayat boyle bir sey.

Ruyamda Berlin'e gidecekmisiz ama canim pek istemiyormus, oflaya puflaa hazirliyormusum valizimi. Havaalanina ulastigimizda pasaportumu evde unuttugumu farkediyormusum. Burak'in tanidigi bi gangster bana 10 dakikada sahte pasaport basiyormus ama fotografimi begenmedigim icin bizimkileri dis hatlardan el sallayarak ugurluyormusum. Sonra da bari Görkemlere gideyim diyormusum. Ama hala Sülün'deki evleriymis, girince oraya cok seviniyormusum, Burak'la ve Dora'yla dizi izliyormusum. Gorkem simit almaya gitmis, gelecekmis. Sonra da uyandim.

15 dakika sonra yemegin altini kapatmam gerekiyor, unutturmayin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder